Hvorfor er de så viktige for oss?

Hvorfor er de så viktige for oss?

Positive probiotikaegenskaper er nå mye brukt i helseforebygging. Egenskapene til probiotika er hovedsakelig forbundet med deres gunstige effekter på fordøyelseskanalen ved å regulere tarmperistaltikken, delta i fordøyelsen og absorpsjonen av næringsstoffer og evnen til å produsere bioaktive postbiotika og essensielle vitaminer fra B-gruppen og vitamin K.

Regelmessig tilskudd og probiotisk forebygging kan forhindre mange lidelser effektivt, inkludert diaré forårsaket av antibiotikabehandling, bakteriell og funksjonell diaré, forstoppelse og oppblåsthet. Probiotika brukes også som kosttilskudd, blant annet ved irritabel tarmsyndrom (IBS), inflammatorisk tarmsykdom (IBD), bakterielle og sopp tarmsinfeksjoner og matallergier. Deres positive effekt er imidlertid ikke bare begrenset til mage-tarmkanalen.

Tarmkolonisering av gunstige stammer av probiotiske bakterier er nødvendig for at organismen skal fungere bra.

Hvordan påvirker probiotika helsen?

STØTTE PÅ POST-WORKOUT REGENERATION

Probiotika beskytter organismen utsatt for økt fysisk og mental anstrengelse. De støtter immunforsvaret og reduserer betennelse, og forkorter dermed tiden for muskelutvinning etter trening. De støtter opptaket av næringsstoffer, som er nødvendige for intensiv arbeidende muskler.

Kjøp nå